[ Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας! ]

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της Ελένης Παπαναστασίου στον Aλιμο.

Οι ξένες γλώσσες και η σωστή εκμάθησή τους έχουν αποτελέσει για δεκαετίες πλέον τον κύριο στόχο στον οποίο έχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειές μας. Βασικό μέλημά μας είναι ο σεβασμός στην ιδιοσυγκρασία των παιδιών κατά τη διαδικασία της μάθησης.

Πιστεύουμε ότι ξεχωριστή προσοχή και προσωπική επαφή πρέπει να αφιερώνεται σε κάθε ένα από αυτά. Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να είναι δυνατή η ουσιαστική σχέση μαθητών και καθηγητών, αποφεύγοντας τον απρόσωπο χαρακτήρα μεγάλων φροντιστηρίων. Επιδιώκουμε την τακτική επικοινωνία των εκπαιδευτικών μας με τους γονείς των μαθητών, τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο ταξίδι της μάθησης.

Κάθε χώρος μάθησης, όπως το σχολείο αλλά και το φροντιστήριο, είναι για τα παιδιά της παιδικής αλλά και προεφηβικής/εφηβικής ηλικίας και χώρος κοινωνικοποίησης. Η εκπαίδευση, πιστεύουμε, είναι μια υπόθεση που οφείλει κανείς να παίρνει σοβαρά και υπεύθυνα.

Γι' αυτούς τους λόγους, στο Κέντρο Ξένων Γλώσσών της Ελένης Παπαναστασίου:
- Σεβόμαστε το παιδί διατηρώντας με μεράκι το χαρακτήρα του "φροντιστηρίου της γειτονιάς".
- Σεβόμαστε την οικογένειά οικογενειά του με πραγματικά φιλικές τιμές.
- Προσφέρουμε την πρώτη χρονιά - των pre-juniors - δωρεάν.

Γιατί στα 17 χρόνια της ξεχωριστής παρουσίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης η καλύτερη διαφήμιση ήταν πάντα η ποιότητα της δουλειάς μας!